Начало FrogNews “Патриот” за протестиращите: Стадо, взело се за глутница /видео/
0

“Патриот” за протестиращите: Стадо, взело се за глутница /видео/

0

Страшното е, когато стадото решава и в един момент се вземе за глутница. Крайно време е собственикът – овчарят, да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата!

С тези думи зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов коментира протестиращите. Той определи множеството като “200-300 души, по-голямата част от които – платени от Дубай”.

Касабов бе поканен в телевизията, за да коментира началото на консултациите за нова конституция, които ГЕРБ започва днес именно с разговор с НФСБ и ВМРО.

Кой е овчарят?

Премиерът и цялата държава били собственици на кошарата, а протестиращите не бивало да продължават да “насилват малки деца и майките им” и да ограничават правата на останалите граждани.

“Изкараха ковчези, бесилки. Утре ще започнат да разстрелват ли? Нека да спрем. Крайно време е стадото да се вкара в кошарата. Идва суверена – това е народът. Ще се върнат работещите, мислещите българи от почивка и ще тръгнат да ходят на работа, ще ги спрат тези няколко гащника по барикадите ли?”, посочи още Касабов.

А иначе по същество – Касабов коментира и предложението на управляващите за свикване на Велико народно събрание и нов основен закон. Той отправи остри критики към президента Румен Радев и го определи като “голямо недуразумение”.

“Аз си задавам въпроса какво изобщо се случва в държавата. От една страна, имаме един президент, който се губи в събитията, в миналото, все още не е изтрил старото тоталитарно мислене. Той си представя, че държавата е тоталитарна казарма. Вдигнал е вместо националния флаг, флагът на черепа и костите. Черепът е ясен, костите е това, което ще се случи, ако не дай си Боже“, каза още Касабов.

Източник: FrogNews