Начало FrogNews Патриотичният вот се обединява под знамето на Възраждане
0

Патриотичният вот се обединява под знамето на Възраждане

0

Марин Маринов, председател на “Велика България” заяви, че очаква до края на кампанията подкрепа за Възраждане да заявят и други сродни сдружения и формации.

Живко Иванов, председател на “Православна зора” каза, че организацията застава  зад партия Възраждане и  че се надява повече патриотични организации да ги последват.

Веселин Костов, председател на НД “Хан Кубрат” каза, че с партия Възраждане имат общи принципи и каузи и ги обединява любовта към родината, въпросите, свързани с връщането на българските емигранти в България и необходимостта от развитие на малкия и среден бизнес, който допринася за развитието на социалната политика.

“Да си патриот не е просто звание, а отговорност, която трябва да се носи с усещането за мисия. За да си патриот трябва да го докажеш с дела, не с думи Патриотите, които  бяха в 44-то Народно събрание,  превърнаха патриотизма в “паспортизъм” и затова и много хора се притесняват да заявят патриотичните си убеждения.
Ние от Възраждане имаме за задача – да възстановим лицето на българския патриотизъм, да покажем, че хората, които са патриоти в нашата страна, не са тези, които носят това име, а тези които работят за народа и просперитета на Родината ни. Нашите  дела говорят за нас и това е причината под знамето на Възраждане да се обединяват все повече патриотично настроени българи. Симпатизантите на Възраждане нарастват с всеки изминал ден. Това е голяма отговорност за нас, защото ни чака много работа за Родината ни.”, каза д-р Костадинов председател на Възраждане.

Относно въпроса зададен от присъстващ журналист за възможността ДПС също да се позиционира като “протестна партия” и възможната конфигурация в следващия парламент, Костадинов посочи, че много бързо е отишла в историята фразата на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ в Анкара за “родината-майка”. Той припомни, че това е концепция, създадена от Ататюрк, която обединява всички турци по света.  Председателят на партия Възраждане заяви, че очаква след това изказване с ДПС да се постъпи по същия начин, както с неговата партия миналата година и тя да бъде разследвана.  Два дни след изказването на Карадайъ  Възраждане  внесе сигнал до Прокуратурата и попита, кога от ДАНС ще започнат да проверяват ДПС?

Кандидатите за народни представители на Възраждане са отворили покана за срещи с  всички браншови организации, организации от неправителствения сектор и граждански активисти. Реализирането на тези срещи и поставените на тях въпроси, обсъдени проблеми и възможното им решение са от особена важност, за да направим заедно първата крачка към промяната в България. Тя започва с влизането на Възраждане в следващото Народно събрание. 

България има нужда от Възраждане!

Възраждане е под номер 11 в интегралната бюлетина!

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: FrogNews