Начало FrogNews Отровното трио: Това е провокация. Лъжата няма да спаси Мафията
0

Отровното трио: Това е провокация. Лъжата няма да спаси Мафията

0

Ден преди големия протест срещу управляващите, в столицата плъзнаха постери с адв. Николай Хаджигенов и проф. Велислав Минеков, които носят ковчег. Снимките са придружени и с надпис: ”Оставка или ковчег”. Те обаче са провокация, която няма нищо общо с ”Отровното трио”.

Организаторите на протестите в София се разграничиха публично от разпространените листовки. Такива са били изпратени и до офиса на Хаджигенов, който по-рано днес съобщи, че е получил и пратка с агнешки главички.

Ето какво още написаха от Отровното трио:

“След мафиотския знак с изпращането на отрязани агнешки глави в офиса на адв. Николай Хаджигенов, днес станахме свидетели на масирана фалшификация разпостранена в София със съдействието на автократа Борисов. Целта на листовките бе да внуши, че мрачни типове сеещи омраза организират протестите в страната. Истината е известна на всички медии, които станаха свидетели, че с този символен ковчег, бе погребана диктатурата. Това гласеше и надписът по време на шествието. Ние не сме разпостранявали подобни печатни материали. Лъжата няма да спаси Мафията”.

Източник: FrogNews