Начало FrogNews Огнян Стефанов: Нашите управляващи се опитват да имитират световното правителство. Но имитират само кражбите
0

Огнян Стефанов: Нашите управляващи се опитват да имитират световното правителство. Но имитират само кражбите

0

Русия е силен извор на конспиративни теории. Част от тях са добре скроени. Те не са ей така, хвърлени наивни неща, не са словосъчетания. Нашите управляващи се опитват да имитират световното правителство. Но те имитират единствено и само като кражби. Всеки ден кражби.

Това каза създателят на сайта Фрог нюз Огнян Стефанов в „Честно казано“ с Люба Кулезич по Евроком. Повод за разговора стана публикацията в информационния сайт „Кой и какви интереси стоят зад маските. България – част от световната конспирация“. Огнян Стефанов обясни:

“Много от фактите около коронавируса предизвикват въпроси. Например търсят студенти- доброволци за болниците, дори почасово.  Но никой не обяснява защо се е стигнало до това положение. В България има 345 болници, а леглата не стигат. Те са над 55 000. Как в Нидерландия  със 17 млн. население,  болниците са 120 и там няма този недостиг и проблем. Това трябва да бъде обяснено, за да има някаква логика.

И до днес не е обяснено как около 100 души, свързани с убийството на Кенеди,   умират по много странен начин. И до днес няма логично обяснение.

Огнян Стефанов коментира и решението на германски адвокат да води дело срещу мерките срещу коронавируса.  „В Германия самият адвокат каза, че тя е дисциплинирана страна и се спазват закони. Ако тук се заведе иск, към кого, срещу кого. Правителството е създало някакъв Щаб. Кой ги е оторизирал, не са дефинирани задълженията, отговорностите. Към кого? МЗ ще каже, че има Щаб. Щабът ще каже:  „МС казаха“. И няма да се намери виновен за нищо.

Относно конспиративните теории за това кой стои зад пандемията, той каза: Обичайните заподозрени са световното правителство в сянка. Тази теория се появява винаги, когато нещата не могат се обяснят с някаква логика. Всеизвестно е, че зад световното правителство  стоят около 20 фамилии, които са описани подробно в една книга от 1200 страници.  Което доказва, че това световно правителство води началото си от векове, от англофили. Създава се нещо като клуб на хора с голям авторитет и много пари.  Те са могли да контролират много части от света.

Офицери  и полковници а ГРУ казват, че причинители на тази пандемия са същите хора, осъществили атентатите срещу кулите в САЩ. И те се аргументират с това как хора, обучавани по  аматьорски начин, са могли да управляват самолети и  да ги насочат в целта. В това има някаква логика и това превзема лесно умовете на хората. Така става, защото някои неща нямат логични обяснения.

Сега е отминал периода в кризата с войните. Коронавирусът се явява подходящ повод да се завъртят едни милиарди, продукти за потребление, става дума за медикаменти. Става дума за писиар тестове, маски, представете си за колко милиарди. До момента вече са поръчани ваксини, които не са произведени.

Източник: FrogNews