Начало FrogNews Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица
0

Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица

0

Цветанов, който е и водач на великотърновската листа на партията, бе приветстван като добър приятел, а разговорите му с местни хора продължиха часове.

Заедно с него бяха кандидатите за народни представители Борислав Ангелов, който е търговски директор в големия местен завод за захарни изделия, производителят на най-прочутата боза в региона Фикред Ферадов, философът и предприемач Пламен Маринов, както и координаторът на ПП „Републиканци за България“ в Павликени Цанко Цонев.

Горна Оряховица ще има изключително достоен представител в Народното събрание, в лицето на Борислав Ангелов. Той вече е доказал способностите си на мениджър и е активен млад човек, който може да бъде полезен. Това коментира Цветанов с дами от Горна Оряховица, които се интересуваха, дали общината им има свой представител в листата.

Листата с кандидати за народни представители на Републиканци за България, която е под номер 21 в бюлетината, е най-младата в региона, но всички личности в нея са с впечатляващ професионален опит и експертност.

Източник: FrogNews