Начало FrogNews Младите европейски социалисти подкрепиха българските си съмишленици
0

Младите европейски социалисти подкрепиха българските си съмишленици

0

Младите европейски социалисти изразиха пълна подкрепа към българските си съмишленици в борбата срещу корупцията, беззаконието и авторитаризма в управлението на България.

Младежкото обединение в БСП благодари за силната позиция, в която се казва:

“Ние, младите европейски социалисти, силно подкрепяме нашите български партньори, които се борят срещу олигархията, която управлява България през последните 10 години. Заставаме до тях в борбата срещу корупцията, беззаконието и авторитаризма”.

В документа се заявява силна подкрепа за всички форми на мирни протести, които са в съответствие със законите на България и остро се осъждат всякакви форми на полицейско насилие срещу протестиращите, които се опитват да върнат нормалния, демократичен и прозрачен политически живот на страната.

“Като най-голямата младежка организация в Европа настояваме за незабавна оставка на българското правителство и провеждане на прозрачни избори, които ще запазят мира и ще възстановят страната от политическата криза”, убедени са младите европейски социалисти.

“Радваме се да видим толкова много млади и образовани хора, които се борят за своите права и свободи в България. Нашето поколение е будно и няма да зачита никакви форми на авторитаризъм в Европа и по света”, се посочва в позицията.

„Млади българи, продължавайте да се борите за вашето право да живеете в свободна, мирна и развита държава, ние сме ви гръб!”, заявяват от най-голямата младежка организация в Европа.

Източник: FrogNews