Начало FrogNews МВР тероризира туристите по Южното Черноморие, тараши наред за дрога
0

МВР тероризира туристите по Южното Черноморие, тараши наред за дрога

0

МВР е наложило тотален терор на Южното Черноморие. Полицаи тарашат наред за дрога и денем и нощем. На мушката на повсеместните им проверки попадат предимно млади хора-около 25-30 годишни, решили да отдъхнат в Созопол Черноморец, Приморско, Китен, Царево.

За това алармираха Фрог нюз почиващи. Ето и техният разказ: “Положението е нетърпимо. Денем органите на реда се залостват около плажовете. Разхождат се и наред искат от хората не само документи, но и ги преджобват, дори и да са само по гащи и бански. Ако си млад, няма да ти се размине. Това изнервя туристите, защото при проверка не им мърда да загубят поне 30 минути. Основният въпрос е къде са наркотиците, което само по себе си е обидно. Вечер нещата стават още по-скандални.

От една страна спират наред коли и процедурата се почва-тараш в багажника, в колата, в дрехите, навсякъде. От друга страна униформени не прощават и на почиващите, решили да разпуснат по ресторантите.  Множеството от проверяваните се чудят дали това е нормално, след като не се действа по сигнал. Потърпевши казват, че и други години е имало проверки, но такова чудо никога не е било. Местните граждани обясняват, че полицаите имали спуснат норматив за съставяне на актове. Именно с това обясняват защо ченгетата са станали толкова “кръвожадни”. Те, обаче са обезпокоени от факта че това по принцип отблъсква и без това малкото туристи през този сезон. 

Източник: FrogNews