Начало FrogNews Мартин Димитров: Джипката не е нищо повече от средство за бягство от реалността. Сламен човек
0

Мартин Димитров: Джипката не е нищо повече от средство за бягство от реалността. Сламен човек

0

Джипката не е нищо повече от средства за бягство от реалността.
Джипката е утроба, най-сигурна коруба, в която този напълно неадекватен човек може да намери относително спокойствие и някакъв мир.

Строителството ще продължи и след г-н Борисов, нека не се надценява толкова. След него обаче вярваме, че ще се върне и нормалността, и справедливостта, и достойнството на хората.

Няма как да живеем на #територия, в която има полицейско насилие, в която има пострадали и хора, и журналисти, и полицаи в която се случват абсолютни свинщини, в която директно се атакува бизвнес, а ти да говориш за “ИЗГЪЗЕНА МАШИНА”. Точно това каза този (човек) в подобието си на разговор с един от работниците край пътя.
Той отново говори за “армия от валяци”. Сякаш, за да ни покаже, че нямаме нищо, нищо общо с него.

Не съм виждал подобно нещо. Не мисля, че е наглост, по-скоро е някаква категорична неадекватност. Сламен човек. Технически погледнато, хиляди и двеста гледащи премиера на живо, е адски, адски малко, по наложените от него стандарти.
Публиката няма интерес. И е въпрос на време не да го остави в историята, а да го изхвърли на бунището, да го балира и да го забрави. Той е обречен на забрава.
#оставкамутро

Мартин Димитров, Фейсбук

Друг адвокат – Стефан Левашки допълва темата с джипката:

Аз понеже събирам костенурки, сувенири разбира се да не си помисли някой, че живи, та като видя любимия ми премиер с доста набръчкания му вече врат и физиономия в небеизвестната му джипка, все го асоциирам с костенурка. Пери се той от джипката, облъчва с глупави послания народа по Фейсбук, но види ли дебелия се скрива в нея като в коруба и страхливо наднича отвътре.

Джипката не е нищо повече от средства за бягство от реалността. Джипката е утроба, най-сигурна коруба, в която този…

Публикувахте от Martin Dimitrov в Събота, 5 септември 2020 г.

Източник: FrogNews