Начало FrogNews Мартин Димитров: Аакцията, свързана с изчезването на Янек Миланов, много повече прилича на PR
0

Мартин Димитров: Аакцията, свързана с изчезването на Янек Миланов, много повече прилича на PR

0

Докато Екатерина Захариева и другите две лелки се потят в Брюксел, обяснявайки, че всичко на #територията е наред, в Дупница се провежда специализирана акция, свързана с изчезването на Янек Миланов.

Не съм следовател, не разбирам. Но, защо, по дяволите, тази акция е 4 СЕДМИЦИ СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО МУ!? Дори от филмите знаем, че първите 24 до 48 часа са фатални и са от огромно значение.

Защо полицията в Дупница, след като ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН е знаела в чий джип се е качил Янек Миланов, не е направила нищо!?

Г-н Иван Гешев се срещна с брата на изчезналия Янек Миланов преди 3 дни. ТОВА Е 25 ДЕНА СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ЯНЕК МИЛАНОВ!

Заглавието за тази среща на nova.bg е: “Гешев се срещна с брата на мистериозно изчезналия Янек Миланов”.

Ама, как мистериозно, когато се знае в чия кола се е качил!? Той не се е качил в летяща чиния, качил се е в конкретен джип, на конкретен човек.

Когато полицията в Дупница е бездействала почти цяла седмица, усещането е, че прикрива нещо. Другият вариант е да става въпрос за чудовищна, ама чудовищна некомпетентност. Естествено, не трябва да се изключват и двете.

Когато главен прокурор организира акция 4 СЕДМИЦИ СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО, нещата много повече приличат на PR. И много по-малко на работеща система, която иска да намери Янек Миланов. Прилича на система, която изобщо не ѝ пука за хората.

Facebook, Мартин Димитров

Източник: FrogNews