Начало FrogNews Мануела Малеева: Управлявашите се държат като недосегаеми, но са все по-притиснати.
0

Мануела Малеева: Управлявашите се държат като недосегаеми, но са все по-притиснати.

0

Хората не са обезкуражени, но може би са уморени. Но машината се задейства. Няма връщане назад. Натискът ще е всеки ден. Един приятел ми каза, че колкото повече стоят управляващите, толкова повече глупости вършат и хората повече ще се бунтуват. Управлявашите се държат като недосегаеми, но са все по-притиснати. Това заяви пред bTV шампионката Мануела Малеева.

Днешният протест е с ясна цел – сваляне на правителството и сваляне на главния прокурор, категорична бе тя.

Думите на Борисов означават, че аз съм мафия , тулуп и какво и не още. А всъщност крадецът вика дръжте крадеца. За мен е обидно, да се обръща към мен така, заяви тя.

Нещо по-лошо от това, което е в момента, не може да се случи. С притискане ще се опитаме да има честни избори. Вчера г-н Борисов спомена, че нямало други, които не могат да управляват. Но на площадите са тези, които не могат да лъжат и крадат. Това управление много краде, стига толкова, обясни Малеева.

Видях на Росенец, как с кордони полицията пропуска едни, не пропуска други. Видях какво е пристанището на Сарая. Върнах се на Росенец преди четири дена. В Сараите няма живот, никой не пази нищо. Тези недосегаемите, които още ни управляват, просто ги няма. Притискаме ги така, че вече предават късче земя, късче бряг, което спечелихме. Така ще си върнем и останалата част от държавата, припомни шампионката.

Притесняваме желанието на ГЕРБ да правят нов изборен кодекс и нови изборни правила. Целта им е пак да бетонират властта си, каза още тя.

Източник: FrogNews