Начало FrogNews Майките до ректора на СУ: Подкрепяме д-р Гълъбова, недостойно е поведението на преподавателя Ст. Стойчев
0

Майките до ректора на СУ: Подкрепяме д-р Гълъбова, недостойно е поведението на преподавателя Ст. Стойчев

0

В свое писмо до ректора на Софийския университет майките от НГИ Систематани убива застават твърдо зад д-р Цветеслава Гълъбова, като осъждат остро недостойното поведение на преподавателя от СУ ”Климент Охридски” Стойчо Стойчев. Според тях такъв човек няма място в Алма Матер.

Вижте цялото писмо на майките от Системата ги убива:

“До Ректора на СУ проф. Герджиков

Ние майките на деца с увреждания от НГИ Системата ни убива, подкрепяме отвореното писмо на д-р Гълъбова, директор на ДПБ Курило, написано по повод неприемливото поведение на Стойчо Стойчев в качеството му на действащ преподавател в СУ Климент Охридски.

За нас е недопустимо публично използване на неприлични жестове, вулгарен речник и поведение, пред деца и протестиращи. Още повече, че господина със съмнителен морал си е позволил да отиде пред портите на психиатричната болница в 2 часа през ноща, където се е снимал по безцредентен начин с въже в ръцете и призовава през личния си профил във фейсбук за публичен линч, уволнение, и унищожение на д-р Гълъбова обиждайки цялата и същност и професионална кариера. Защото тя си е позволила да поиска неговото отстраняване от преподавателска дейност в най-стария и най-престижния университет в България.

Ние сме дълбоко възмутени и осъждаме подобно повение , обиждащо психично страдащи и уязвими хора в едно с техните лекуващи лекари, които правят невъзможното и немислимото за тях.”

Източник: FrogNews