Начало FrogNews Майка от ”Системата ни убива”: Нас, не ни е страх, ще пазим полицаите и правото си да живеем в нормална държава
0

Майка от ”Системата ни убива”: Нас, не ни е страх, ще пазим полицаите и правото си да живеем в нормална държава

0

Един спомен от тази сутрин не ми дава да заспя. Всички ”свободни” медии отразят как протестиращите са метежници,които нападат горките полицаи, мятат пиратки и къртят жълтите павета. А защо, не отразиха истинските протестиращи,а не само платените провокатори?

Защо не снимаха как сутринта с майките от Системата ни убива
се саморазправяхме с провокаторите и защитавахме същите тези мили полицаи? Защо не снимаха живата верига (от жени с топки), която направихме пред полицаите за да ги предпазим от провокаторите? Да не говорим как един еничар ме изрита по задника,докато аз го пазех с гърдите си … Но медиите, мисирките показват каквото им е наредено.

Не! Нас, не ни е страх и отново ще пазим както полицаите така и правото си да живеем в нормална държава! Истинските, отговорните, непримиримите и достойни граждани сме истинските протестиращи срещу мафията! Тези,които работим, плащаме данъци, гледаме децата си тук и защитаваме правата си стоейки в лагери по улиците с часове вече 55 дни! Ние не се навираме по кафенетата или партийните офиси за да “мислим” как да “изметем” властта, докато някой друг се пържи на слънцето.

Ние, не се прибираме вкъщи да спим рано рано,колкото и да сме изморени( да, ние също се изморяваме и имаме семейства).Ние браним свободата и правото си на достоен живот с чест и достойнство! Не сме “въздух под налягане”. Не сме тартори, не сме метежници, не сме платени, не сме власт имащи и сигурно няма да бъдем последното. Но, едно ви гарантирам. Ние, ще сме по тези улици всеки път,когато някой управляващ се самозабрави. За да му напомним,че той е на власт за да ни служи на нас!

Маргарита Кръстева, майка от “Системата ни убива”, Фейсбук

Един спомен от тази сутрин не ми дава да заспя. Всички “свободни” медии отразят как протестиращите са метежници,които…

Публикувахте от Margarita Krasteva в Сряда, 2 септември 2020 г.

Източник: FrogNews