Начало FrogNews Лютви Местан: Апартаментите и суджуците са дребните пари на корумпираните, силно ДПС е равно на слабо Дясно
0

Лютви Местан: Апартаментите и суджуците са дребните пари на корумпираните, силно ДПС е равно на слабо Дясно

0

Разбиване монопола на ДПС върху турците и мюсюлманите. Силно ДПС е равно на слабо дясно, дискредитиран евроатлантически път на България. ТАпартаментите и суджуците са джобните пари на корумпираните в България, коментира той. Според Местан разбиването на монопол на ДПС върху турскоговорящото население на страната е „най-важната национална задача“. Това заяви Лютви Местан.

За да разберете същността на партията трябва да кажа, че тази партия е с две лица и две крила. Първо лице е лустро, което представят правата и свободите и е евроатлантическа партия. Пошлото лице са руските зависимости и корупционните схеми и интереси. А двете крила са създадени неслучайно. Първото е политическото – да представи красивото лице на партията. Второ е бизнес крилото – то е различно от политическото крило. Събирателното крило е вождът – Доган. Аз бях председател на политическото ниво и мога да нося отговорност само за това. обясни лидерът на ДОСТ и бивш председател на ДПС пред bTV.

ДПС е всичко друго но не натовска и проевропейска партия, каза още той.

Ако се разкрие участието на ДПС в управлението на страната, ще рухне и останалият авторитет на ДПС, смята Местан.

Борисов стана част от системата на Сараите, отговор може да се намери като се проследи пътя на парите.Проследете пътя на парите – за десет години управление на Борисов какъв процент от обществените поръчки са преминали през партия, която се обявява за опозиционна. И Борисов ще слезе от властта заради тежките  си зависимости, смята Местан.

Това, че не са в опозиция е фактът, че не ги припознават протестите, смята политикът.

Източник: FrogNews