Начало FrogNews Лидерът на БОЕЦ припомни думи на Борисов: Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора
0

Лидерът на БОЕЦ припомни думи на Борисов: Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора

0

Полицаи извиват врата на мирно протестиращ в България

ПОМНИТЕ ЛИ?
”Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора” – Бойко Борисов – 20.02.2013г.

Седем години по-късно десетки български граждани и журналисти по заповед на Борисов бяха пребити от полицията, вързани и хвърлени, като чували със смет до кофите за боклук на ларгото.
Какво се промени, защо Борисов днес пролива кръв на паветата и се крие в джипката, ограден с тройна охрана?

Основната причина е осъзнаването на най-тежката грешка – мафията превзе цялата държава и власт и носи цялата отговорност за всичко случващо се. Когато Буда дойде на власт повтаряше един лаф “Където и да бръкнеш, все гнило”, сега тези думи звучат така – “Където и да бръкнеш, все корупция, ктрадлък и мафия” и се допълва – “Където и да бръкнеш, все мафията на Пеевски и Борисов излиза”. Мутрата си повярва, че е безсмъртен и вечен. Мутрата си помисли, че може да бъде слуга на много господари и в същото време да се прави на диктатор. Слугата си е слуга и мутрата – мутра. Борисов днес не крепи своята власт, отдавна той не управлява нищо. Превърнат е в марионетка, която изпълнява заповедите на Пеевски и мафията.

Заложник на собствените си амбиции и страхова, на собствената си лудост, параноя и болен нарцисизъм. Когато Борисов продаде и предаде държавата на Пеевски той си мислеше, че може да бъде равностоен на Корпулентния и да заедно да господстват. В момента, в който Пеевски си назначи Гешев за главен прокурор стана ясно, че Мутрата е обикновен изпълнител без реална власт. Борисов не може да назначава и уволнява дори собствените си министри без санкцията на Пеевски. Нещо повече. Борисов не може да подаде и собствената си оставка без разрешението на Пеевски. Борисов е гуменият печат на Пеевски, с който той управлява и владее държавата. Загуби ли и това свое качество, Борисов губи всичко, в буквалният смисъл. Той не просто става ненужен на господарите си, той става вреден и опасен за тях.

Затова е напъна на Борисов, дори с цената на пролятата българска кръв на паветата да докаже на Пеевски, Доган, Цветелина, Бриго, Златев и останалите, че все още може да е полезен и да брани тяхната власт. Той вече няма друго поле за изява. Международната изолация, в която е поставеен, плюс негативните международни реакции му оставят единствено възможност да прояви своята лоялност към мафията чрез погроми и брутално насилие над гражданите. Все едно казва на Пеевски – “Шефе, нали виждаш, за теб го правя! Ако трябва и през трупове ще мина, но ще ти пазя властта. Не ме разкарвай, мога да ти бъде още полезен.”

Най-големите страхове на Борисов са, че може да падне от власт преди да е договорил с Пеевски своето бъдеще и преди да е получил гаранции за живота си и откраднатите милиарди.

Преди дни Кораницки написа: “Като мутра дойде, като мутра си отива”. Това е може би най-точното описание на политическитя път на Борисов. Мутрата бе сложен на своят пост от мафията, свърши мократа поръчка, която му бе дадена убивайки демокрацията и превръщайки страната в кочина. От близкито ни минало знаем, че изпълнителите на мокри поръчки биват отстранявани от своите господари, за да бъдат заличени следите към тях. Такава е и съдбата на Борисов и всяка мутра. Ще бъде изхвърлен, като употребен парцал. Презрян и от гражданите, и от своите господари.

Нашата битка сега е да не позволим да бъдем излъгани отново. Борисов не трябва да подава оставка по сценария на Пеевски и мафията. Борисов трябва да бъде свален от гражданите на площадите и да продължим с изриването на мафията докато и неговите господари не последват съдбата му. БОЕЦ водим тази битка! Всеки ден на площадите и бой до дупка! Не могат да бият толкова, колкото ние държим на бой. Обречени сме да спечлим тази битка на гражданите срещу мафията, важното е да не се отказваме. И после идва нашият ред. Справедливост и възмездие. Няма да ги бием, съд, затвор и конфискация на незаконно заграбеното! И нова България без ченгета, мутри, корумпета и мафиоти.

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

ПОМНИТЕ ЛИ? “Няма да участвам в управление, в което полицията ще бие хора” – Бойко Борисов – 20.02.2013г. Седем години…

Публикувахте от Georgi Borisov Georgiev в Понеделник, 7 септември 2020 г.

Източник: FrogNews