Начало FrogNews К. Костадинов: Протестите показаха колко долнопробен е българският политически елит
0

К. Костадинов: Протестите показаха колко долнопробен е българският политически елит

0

”Тези протести показаха много ясно на българските граждани колко долнопробен е българският политически елит и същевременно колко до голяма степен, подобен на управляващия елит е и елита на опозиционните групи, които протестират срещу него.” Това заяви лидерът на ”Възраждане” Костадин Костадинов.

“Нивото на българския политически елит е страшно ниско. Управляват ни хора, които нямат визия за бъдещето, които не знаят къде ще бъде България след 10-15-20 години. Те мислят в най-добрия случай за следващите избори, а пък след това каквото стане. Мислят как да назначават свои хора на власт и как да преразпределят обществен бюджет.”, каза още Костадинов пред Евроком.

“Когато повечето от медиите в България, които за съжаление нямат характеристики на медии, а имат характеристики на отходни канали на властта, говорят за нас, те говорят неистини, клевети, лъжи, пропагандни клишета, внушения и се опитват по всякакъв начин да изкривят или да скрият истината.”, коментира Костадинов в ефира на “Делници” и допълни: “Малцинство са тези медии, които отразяват обективно и безпристрастно всички гледни точки, независимо какви са те. Това е ролята на медията като посредник между тези, които създават новините и тези, които четат новините.”

Източник: FrogNews