Начало FrogNews Крум Дончев: БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем
0

Крум Дончев: БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем

0

Когато ИТН получиха възможност да съставят правителство ние изразихме подкрепа към тях. Пролича една огромна безотговорност, а цялото това мълчание, което ги заобикаля е породено от страх, че не знаят какво да правят”, коментира в „Предизборно студио“ на БСТВ Крум Дончев, водач на листата на “БСП за България” в Габрово.

“Лидер, който е държавник, е човек, който, освен тези неща, трябва да излиза и пред хората да говори. От 5-6 години насам лидерът на социалистите Корнелия Нинова кани Бойко Борисов на дебат, но той не се явява. Имам опасенията, че същото ще се случи и със Слави Трифонов. Хората искат и заслужават този дебат. Те искат дебат на лидерите, на политиките и на перспективите. Обществото вярва, че лидерът показва посоката и изхода от дадена ситуация. Хората се интересуват от това какво ще се случи утре с тях, с работата им и с тяхното бъдеще. Можем да се ругаем един друг, но никой не говори за бъдещето. Посоката, в която БСП се движи, е правилна. Краткото 45-то Народно събрание показа ясно, че БСП влиза и се опитва да реализира своите обещания. Транспортът никога не е бил приоритет в държавната политика. За последните години добре се развива железопътният транспорт. Сухопътният транспорт има своето значение. Защо да не произвеждаме възобновяеми източници на енергия, освен да ги използваме, давам пример като Румъния.”

Кандидатът за депутат фокусира вниманието върху подбора на БСП от професионалисти в листата си в Габрово: “В листата на БСП в Габрово е зарядът на младостта, хваната ръка за ръка с мъдростта. Имаме експерти с опит в социалната сфера, в сферата на образованието, туризма, земеделието и транспорта. Хората станаха свидетели на това, което се случи в 45-ия парламент и това им повлия. БСП запази своята последователност, от която няма да се откажем. Нашата платформа и действията ни ще бъдат точно такива, каквото сме заявили пред хората.

Източник: FrogNews