Начало FrogNews Караянчева вече не вижда млади хора на протестите
0

Караянчева вече не вижда млади хора на протестите

0

По повод продължаващите протести Цвета Караянчева заяви, че няма нищо по-хубаво от това българските граждани да изразяват свободно мнението си, стига да не пречат на другите граждани. Нейните наблюдения обаче били, че младите хора са изчезнали от протеста. По нейни думи ГЕРБ са отговорили на исканията за Велико народно събрание и за промяна в Конституцията.

“Тази промяна, която ние предлагаме, това всъщност е само една покана за разговор. Някой се опитва да каже, че едва ли не това ще бъде Конституцията, окончателната, единствено и само на ГЕРБ, но това са абсолютно злонамерени говорители. Това е първа покана за разговор”, категорична бе председателката на НС.

Предстоят преговори за събиране на подписи за внасяне на проекта за нова Конституция, заяви в Златоград председателят на Народното събрание.

Тя съобщи, че преговорите започват във вторник и ще се проведат в парламента с всички парламентарно представени групи, които са заявили желание да разговарят с ГЕРБ.

Припомняме, преди дни стана ясно, че БСП е отхвърлила поканата на управляващите да вземе участие в преговорите.

В Златоград Караянчева присъства на официалното откриване на паметника на Момчил войвода – “Родопският цар”, който се издига до самия ГКПП “Златоград” на границата с Гърция.

Източник: FrogNews