Начало FrogNews Каракачанов призова премиер и президент да загърбят егото си
0

Каракачанов призова премиер и президент да загърбят егото си

0

Поне в този ден на Съединението и премиер, и президент да загърбят егото си и политическите си страсти и поне да седнат и да разговорят. В края на краищата в една такава битка няма безусловна капитулация. Дори да има победител, общо губещия ще бъдат всички българи

Това коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Той се намира край Мелнишкото село Сугарево – лобното място на Тодор Александров – един от легендарните дейци на ВМРО. Днес се отбелязват 96 години от смъртта му.

“Поне в този ден на Съединението, и премиер, и президент да загърбят егото си и политическите си страсти. Ако не да си подадат ръка, то поне да седнат и да разговарят, защото в края на краищата в една такава битка няма безусловна капитулация. Дори да има победител, общо губещия ще бъдат всички българи“, заяви Красимир Каракачанов.

Припомняме, че по-рано днес Каракачанов написа и дълъг пост в профила си в социалните мрежи, който обаче беше доста по-пиперлив и напоителен от лаконичното му изказване пред медиите.

Източник: FrogNews