Начало FrogNews Камен Алипиев: Другари и другарки от Партийния дом, провокациите няма да ви спасят
0

Камен Алипиев: Другари и другарки от Партийния дом, провокациите няма да ви спасят

0

Снощи си тръгнах от площада в 21:07. Премазан от умора, защото бях на улицата от осем сутринта, но горд, че имаше толкова много хора, които искат нормална държава, свободна от политическата корупция на мафията.

Срещах усмихнати хора по целия път до Орлов мост и направо летях. Докато се прибера вкъщи. Пуснах телевизора и видях ужасни неща. Сега си спомням поста си преди няколко дни, в който Ви казах, че управляващите, мнозина от които свързани с комунистическите тайни служби, знаят отлично всички гадни ченгесарски методи. Е, не се радвам, че се оказвам прав, тъжно ми е.

При второто ми идване към площада (около 19 часа) любезен полицай провери сака ми, аз нямах нищо против, нямам какво да крия. Разменихме си няколко думи, пожелах му лека работа и отидох да видя приятелите си, с които убедено и напълно безплатно протестираме вече толкова дни. Сега се питам как, след като се проверяваше всеки багаж, са вкарани бомбичките и пиратките, кой е позволил това, защо го е позволил и изводите са ясни – някой имаше интерес протестът да бъде компрометиран, да се извадят на преден план лумпените и след това да се разчисти центърът на София.

Следващите акции красноречиво потвърждават съмненията ми и увеличават гнева ми. Другарки и другари,Вие, които се барикадирахте в партийния дом и не допуснахте журналисти, знайте добре, че дори снощните провокации няма да Ви спасят. Те просто показват, че нямате връзка с реалността или пък толова сте се вкопчили във властта, че сте готови на всичко? Това едва ли ще сломи протестите, но ще продължи да настройва българите един срещу друг и ще ви гарантира удължаване на агонията. Може би точно това е целта? #ОставкаМутри

Журналистът Камен Алипиев, Фейсбук

Снощи си тръгнах от площада в 21:07. Премазан от умора, защото бях на улицата от осем сутринта, но горд, че имаше…

Публикувахте от Kamen Alipiev в Сряда, 2 септември 2020 г.

Източник: FrogNews