Начало FrogNews Калин Тодоров: Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти
0

Калин Тодоров: Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти

0

Тръмп нямаше да падне, ако не му се бяха опълчили технологичните гиганти Microsoft, Apple, Google, Амазон, които с финанси от 10 тримилиона биха били третата държава в света. Това заяви писателят Калин Тодоров.

Аз бях сигурен, че нещо такова ще се случи. Аз цитирах един норвежки професор, който предвиди и разпадането на СССР.  Още тогава той каза, че американската империя ще се разпадне 2021-2024 г. Той фиксира пет големи противоречия в съветското общество. А за американската страна посочи 14 такива противоречия за разломите в американското общество, обясни той в “Честно казано с Люба Кулезич” по Евроком.

За мен основното противоречие в САЩ е пропастта между финансово олигархия и народа. В Америка това става с умиране на средната класа. Корпоративна Америка унищожава средната класа, допълни той.

Тръмп се качи на вълната на тези противоречия. Тръпм е симптомът, посочи Тодоров.

Смятам, че в някаква степен вотът е фалшифициран. Джулиани има папка от 1400 страници с доказателства, но американските съдилища не ги приеха и мисля, че може и да не са фалшифицирани, каза още писателят.

Но в нито едно от делата нямаше доказателства за изборна измама. Нито един от адвокатите на Тръмп не предостави за нито един от случите. Той каза, че демокрацията им е счупена. И сега обществото прави опит да си я върне. Опитите за импийчмънт имат морална и знакова стойност, коментира политологът Христо Панчугов.

Не знам дали Тръмп е проект на руските служби, но е проект със сигурност, каза още политологът.

Източник: FrogNews