Начало FrogNews Иво Инджов: Чакам с нетърпение изказване на Гешев. Много лицемерие, бе!
0

Иво Инджов: Чакам с нетърпение изказване на Гешев. Много лицемерие, бе!

0

Добро утро! Прочетох Facebook статусите на Борисов и Каракачанов за Съединението. Чакам с нетърпение и нещо от Гешев, който неотдавна сравни работата на прокуратурата с дейността на Левски… Ама мното лицемерие има в тези постове, бе!

Уж трябвало да следваме примера на оня славен исторически момент за единение на нацията, уж сега имало условия за ново начало (Борисов), уж политиците и народа трябвало да бъдат заедно (Каракачанов)…

Този патриотичен патос, който не вижда главния виновник за невнесените в боджета 700 млн. лв. от една вече несъществуваща национална лотария, далаверите с документите за българско гражданство, мутренското застрояване на Черноморието и целия каталог на проваления преход, е твърде изветрял.

Дори само хленчът за насилието над полицаите – разбира се, че трябва да бъде осъдено, на фона на тоталното премълчаване на пребитите от тях десетки невинни младежи и девойки и малтретирането на журналистите обезсмисля пропагандните послания за единение между партията на властта и партията на гражданите.

Няма Съединение с Доган, Пеевски, Марешки, Домусчиев и останалите.

Политико-олигархичната каста се бори за своето оцеляване и опорочава за тази цел днешната славна дата.

Не се хващайте на евтините й номера!

Нека ние, гражданите, да отбележим достойно 135-ата годишнина от Съединението!

А от утре отново да се хванем на работа – за да си отвоюваме държавата!

Честит празник!

Facebook, Иво Инджов

Източник: FrogNews