Начало FrogNews Журналистът Г. Милков: Светът разбра, че у нас има голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем
0

Журналистът Г. Милков: Светът разбра, че у нас има голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем

0

”Не знам какво са показвали за България по световните медии снощи, но към 23 ч. притеснен приятел от Либия ми писа, за да се увери, че съм жив и здрав и всичко е наред”, пише във Фейсбук журналистът Георги Милков.

Вижте поста му:

“С него миналата година бяхме по фронтовата линия на юг от Триполи, където правителствените части водеха война с наемниците на ген. Хафтар. Говоря за истинска война с танкове, артилерия, авиация и т.н. Казвам го в смисъл, че тоя човек не е от най-плашливите, които познавам.

Тази сутрин влязох в сервиза на агенция “Ройтерс”, за да видя какви снимки има от България. Това са кадрите от вчерашния ден, всичките са на чудесния фотограф Стоян Ненов. Агенцията е избрала най-драматичните и ги е разпространила по цял свят. Ние тук може да губим време, сили и енергия в безкрайни досадни препирни помежду си “за” и “против”, но това, което светът разбира, е, че у нас има някакъв голям проблем. Правителството има проблем. Хората имат проблем. България има проблем.”

Източник: FrogNews