Начало FrogNews Журналисти от Фрог нюз с блокиран достъп до фейсбука на Борисов
0

Журналисти от Фрог нюз с блокиран достъп до фейсбука на Борисов

0

Журналисти от Фрог нюз се оказаха с блокиран достъп до фейсбука на премиера Бойко Борисов. Отблизо седмица част от екипа ни няма възможност да отразява медийните изяви, публикувани в социалната мрежа на министър-председателя именно заради това ограничение.

На този етап не е ясно дали става дума за еднолично решение или за действия от страна на администратора. Запитване по този повод е направи преди ден адвокат Албена Белянова, която се оказа със същия проблем.

Ако ограничението е направено съвсем умишлено от Борисов или от неговия екип, това е поредното доказателство за липсата  на прозрачност в управлението на страната.  Би трябвало на пиарите на премиера да им е пределно ясно, че подобно действие само утежнява и без това незавидната позиция на България по свобода на словото. И доказва, разбира се, че несъгласните с мафиотското управление медии не ги чака нищо хубаво, освен ограничения и бухалки отвсякъде. Въпреки рестрикцията Фрог ще намира начини, за да ви информира навреме за думите и делата на Борисов.

ТУК може да видите въпросите на Белянова към Борисов. Един от тях е именно за блокирането.

Източник: FrogNews