Начало FrogNews Елена Гунчева: Криминалният контингент управлява, Биков!
0

Елена Гунчева: Криминалният контингент управлява, Биков!

0

Герберастката подлога Том Биков днес се изцепи, че нямало да подават оставка, защото това означавало всяко правителство да можело да бъде свалено от криминалния контингент. Наглостта е прекалена дори за това жалко човече, което заработва като ибрикчия на Борисов.

Вчера бях в София. Видях мъже, бесни на това, че България се унищожава от едни престъпници. Видях жени, майки, баби, които бяха там за да защитят децата си и да се борят за тяхното бъдеще. Видях млади хора, интелигентни /а не събраните от гетата и шпицкомандите на ГЕРБ/, които искаха бъдеще в Родината си. Видях и престъпници – които надничаха от прозорците на Народното събрание като мишки и се страхуваха от народа, който им плаща заплатите.

Престъпниците сега управляват, Биков! Същите, към които се числиш и ги защитаваш! Народът на България не иска повече престъпници във властта. Вчера имаше минимум 30 000 души на протеста. 30 000 престъпника ли бяхме там, че не разбрах?!? Аз съм българка, жена, майка, адвокат, не съм осъжадана. Аз ли съм престъпник, подлого?

Помиярщината стига тези дни апогея си. Защото точно престъпниците се страхуват да пуснат властта. Защото това не означава нови избори и връщането им в политиката, а означава разследване и затвор. И конфискация на откраднатото. Затова се държат като удавници за кокала и не пускат.

НАРОДЪТ НЕ Е ПРЕСТЪПЕН КОНТИНГЕНТ, ГЕРБОИДИ! НАРОДЪТ Е ВАШ ГОСПОДАР!

Елена Гунчева

Източник: FrogNews