Начало FrogNews Д-р Цветеслава Гълъбова: Ще предприема действия, за да предпазя болницата от посегателства
0

Д-р Цветеслава Гълъбова: Ще предприема действия, за да предпазя болницата от посегателства

0

Скъпи реални и фб приятели, благодаря Ви за подкрепата, която получих по повод неквалифицируемото поведение на стойчо стойчев – визирам снимката му, направена в 2 часа тази нощ, пред входа на лечебно заведение – Държавна психиатрична болница ”Св. Ив. Рилски”, наричането на болница ”лудница” и ”гълъбарник”.

Няма да коментирам просташките му квалификации, които е отправил към мен – пред липсата на първите седем години всичи сме безсилни. Аз ще предприема съответните формални действия, за да предпазя болницата и себе си от посегателстсва. Да, очаквам да има такива, защото като психиатър съм абсолютно наястно какво имам срещу себе си и, че Законът за здравето е неприложим в този случай.

В тази връзка Ви моля да не го “изпращате” при нас на лечение – не става дума за психична болест. Наистина поведението е нездраво, но има мотивация, съвършено различна от болестните механизми. Освен всичко друго това би било обида за нашите болни. Ще очаквам професионалната психиатрична организация да реагира – пак подчертавам не заради мен, а заради налаганата много тежка стигма от публична “личност”, при това преподавател в Софийския университет. Ще запозная с официално писмо и ректора на СУ.
Благодаря на всички отново!

Д-р Цветеслава Гълъбова, Фейсбук по повод атаките от страна на политологът -защитник на ГЕРБ Стойчо Стойчев. 

Източник: FrogNews