Начало FrogNews Дончева: Ако някой е потресен от високия интелект на едрия бизнес, може да се запита какъв е кръгът на премиера
0

Дончева: Ако някой е потресен от високия интелект на едрия бизнес, може да се запита какъв е кръгът на премиера

0

Според нея навлизането на ГЕРБ в държавната администрация е много дълбоко, а нейните триседмични впечатления от престоя й в парламента след 10-годишно прекъсване, когато беше депутат от БСП, са я довели до “откритието” до каква степен налаганите от ГЕРБ нрави са се просмукали в българския парламент. “Аз съм свикнала да работя с хора като акад. Сендов, проф. Корнезов, Йордан Соколов, Гиньо Ганев”, изреди тя имената на покойни председатели на Народното събрание.

Според нея правилото на ГЕРБ, че мнозинството решава всичко, вече се е просмукало и в опозицията, и в частност в БСП. “Десет години са попивали тези нрави и смятат, че нямат никаква опора в юридическите основания, а че противодействието е във физическата сила. Когато не мине на тяхната, те излизат, окупират средата на залата, случват се сцени, непознати в миналото”, отбеляза Дончева.

“Ако някой е потресен от високия интелект на едрия бизнес, може да се запита какъв е кръгът на министър-председателя, щом е твоята среда, какъв си ти?! възмути се тя.

Източник: FrogNews