Начало FrogNews Димитър Стоянов: Не президентът е причина за 15% доверие в НС, а такива като симеоновци
0

Димитър Стоянов: Не президентът е причина за 15% доверие в НС, а такива като симеоновци

0

Език мой, враг мой. Това важи с пълна сила за Валери Симеонов. Днес за пореден път показа своето ”уважение” към инакомислещите. Преди ден, копието му по интелект, определи тези, които са ги избрали да им са представители в НС, за стадо.

„Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки.” заяви днес Симеонов.Това е нивото на управляващото мнозинство, което формира националната ни политика и кове законите ни. Такива като симеоновци рушат държавата, а не “стадото” или “маймуните”. Днес, този капацитет, е заместник-председател на 44-тото НС. Беше и вицепремиер. Ниво е! И то какво!

Караянчева, смотолеви в едно студио, че президентът рушал легитимността на НС. Още ли мисли по този начин? Не президентът е причина за 15% доверие в НС, а такива като симеоновци. Та вие сами отвратихте електората от парламентаризма, който потъпкахте, с превръщането на законодателната власт в подопечна на изпълнителната, в гумен печат, в нотариат. Иначе е просто – две оставки и съд за виновните, превърнали държавата в лична собственост!

Главният секретар на президента Димитър Стоянов, Фейсбук

Език мой, враг мой. Това важи с пълна сила за Валери Симеонов. Днес за пореден път показа своето “уважение” към…

Публикувахте от Dimitar Stoyanov в Четвъртък, 27 август 2020 г.

Източник: FrogNews