Начало FrogNews Деница Сачева: Протестите са квази форма на анархокомунизъм. Тя нареди и служебния кабинет на Радев
0

Деница Сачева: Протестите са квази форма на анархокомунизъм. Тя нареди и служебния кабинет на Радев

0

Случващото се на улицата е квази форма на анархокомунизъм. Така социалният министър Деница Сачева определи протестите. Тя се възмути по НТВ, че медиите отразяват общественото недоволство срещу управлението на кабинета „Борисов“ 3 и главния прокурор Иван Гешев.

„Те са постоянно в медиите“, възмути се тя. Сачева се обяви против предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията в частта за намаляване на броя на депутатите от 240 на 120. Тя допълни още: Кога сме заявявали, че не желаем служебен кабинет?!   Никога не сме имали притеснения от служебен кабинет.  Въпросът не е дали се страхуваме, а кой би бил в този кабинет?!“, попита тя. И разигра сценарий- Александър Маринов-премиер, Адв.  Владимир Шейтанов и Еленко Божков съответно министри на социалната политика и енергетиката.  

Деница Сачева оправда напредъка на Румъния в социалната политика с по-висок БВП. Според нея ние вървим напред. „Движение напред има. Правителството движи страната към развитие. Имаме относително най-малък брой заболели и починали от коронавирус“, допълни тя.

Източник: FrogNews