Начало FrogNews Георги Свиленски: Опитват се да скрият Борисов, страхува се от самоунижение
0

Георги Свиленски: Опитват се да скрият Борисов, страхува се от самоунижение

0

Айде сега де видим дали Борисов ще дойде или не. Вероятно Борисов не може да представи Плана за възстановяване, няма да може да се справи с тази задача. Затова се опитват да бъде скрит…Той се страхува, че може да се самоунижи, допълни той пред Нова телевизия.

Днес са консултациите, ще видим дали Борисов ще състави кабинет или не. Да не слагаме каруцата преди коня…Няма да има договорки, заговори…Има възможност това НС да избере работещо правителство и да се заеме с най-важните законопроекти за обществото. След това ще се види дали ще се отива на предсрочни избори или не, каза още Свиленски.

Той обясни, че до този момент не са водени никакви разговори и преговори с останалите политически формации. Но партньорство може да има с всеки, но на база единствено на политики, а не на база на договорки.

Що се отнася до това дали е било грешка, че не са заявили своята подкрепа на Румен Радев за втори мандат, Свиленски бе лаконичен: Ние бяхме ясни, защото казахме точно кога ще отворим темата за президентските избори. Само седмица след изборите, ние дадохме своята подкрепа на президентската двойка Радев-Йотова. И оценката им за работата е положителна.

Източник: FrogNews