Начало FrogNews Ген. Валери Григоров пред Фрог: ММА-отломки и мутри се събират, за да предизвикат сбивания на утрешния протест
0

Ген. Валери Григоров пред Фрог: ММА-отломки и мутри се събират, за да предизвикат сбивания на утрешния протест

0

Ген. Валери Григоров

От наши различни източници научихме, че по указание на премиера Бойко Борисов за утрешния национален протест се събират мутри и ММА-отломки, за да предизвикат масови сбивания.

Това съобщи пред Фрог нюз ген. Валери Григоров от “Ние, гражданите” и участник в антиправителствените протести. Ето какво сподели той: 

От наши източници получихме тази информация още вчера. Днес тя ни бе потвърдена от други източници.  Това ще покаже бандитския  характер на управлението на българската държава и тяхната единствена цел – да запазят властта. Призовавам всички български граждани, които не могат да приемат окупирането на България от бандити, да излязат на протеста на 2 септември, с който да кажем “Не” на бандитското управление и  оставка на Бойко Борисов и Иван Гешев. 

Със сигурност ще информираме полицията за тази информация ,но не съм сигурен какво ще направят. Те са се дистанцирали от задачата по опазване на  обществения ред и сигурността на българското общество. Занимават се само с политика. Ако им бъде поставена задача от Делян Пеевски, вероятно ще са по-активни.

Източник: FrogNews