Начало FrogNews Вижте как премиерът натопи държавния глава за скандалните му снимки с пачките и записите
0

Вижте как премиерът натопи държавния глава за скандалните му снимки с пачките и записите

0

Премиерът Бойко Борисов натопи президента Румен Радев за скандалните снимки от спалнята му и още по-скандалните запаси с неговия глас. Това стана по време на инспекцията му на АМ „Хемус“ край Търговище. Ето какво точно обясни министър-председателя:

„Човек, като говори, трябва внимателно да мисли, и за себе си. Аз съм готов и съм изяснил как коварно неговите хора, най-близкото му обкражение ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха за един подобен момент, но грешката им беше, че пуснаха клипа, с който се снима спалнята, къщата, най-сервизните помещения, в мое отсъствие. Ако, примерно, е имало пари, да кажат – кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение“, заяви Борисов за Радев.

„После за записите говори. Но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките. После майсторски започнаха да нареждат други неща, убийство на макененка в Гърция – пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то – Себастиан Курц! И други неща, но за съжаление хората това запомнят”, оправда се  Борисов.

Източник: FrogNews