Начало FrogNews Весислава Танчева: БОЕЦ подадохме сигнал до ВСС за този ”весел” чат на Гешев
0

Весислава Танчева: БОЕЦ подадохме сигнал до ВСС за този ”весел” чат на Гешев

0

1. Главният прокурор на републиката се забавлява от сценария, по който представители на ГЕРБ се изказват в правната комисия на парламента, дирижирани дистанционно от някой, у когото е телефона на Pi ar Sevi Boyko;

2. Главният прокурор на републиката непринудено и във видимо приятелски чат разменя ухилени физиономии с лице, което би трябвало да разследва по изпратени до него лично сигнали, за които не е известно разследването да е прекратено.

Т.е. Севделина Арнаудова (Шехерезада=Pi ar Sevi) на теория е обект на разследване по сигнала на БОЕЦ заради твърденията на Васил Божков, че чрез нея е плащал огромни суми рекет на Бойко Борисов, но на практика е в неформални приятелски и доверени отношения с шефа на прокуратирата, която уж разследва сигнала…?!

Днес БОЕЦ подадохме сигнал до ВСС за този “весел” чат и очакваме Гешев да бъде призован да даде обяснения поне пред Етичната комисия към съвета, защото, освен нарушение на закона, поведението му противоречи на всякакви етични норми за поведение на магистрат.

Източник: FrogNews