Начало FrogNews Валери Симеонов нарече протестиращте ”челен отряд на престъпността”
0

Валери Симеонов нарече протестиращте ”челен отряд на престъпността”

0

Това спонтанна гражданска позиция на редуциран вече кръг от хора ли е? Или челен отряд на престъпността, който не е заинтересован от законността в България и разкритията, които прави главният прокурор? Отряд, който иска да управлява заради олигархични интереси?

Това заяви пред медии лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той твръди, че според него записът с Христо Иванов променя всичко – зад протестите, след Божков, лъсвал Маджо. “Очакват се Вълка и още фигури от подземния свят.

Симеонов твърди още, че  Маджо е човек от СИК, който върти бизнес със съмнителна законност.  Според лидера на НФСБ  вече е ясно, че след развръзката с подсъдимите новобогаташи  Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, след акцията срещу Васил Божков, още престъпни фигури били притеснени от действията на държавата.

„Най-вероятно зад протестите ще лъсне и Вълка, и други, които са известни със силовите си действия и престъпно минало”, твърди още Симеонов.

Лидерът на НФСБ нападна и президентът Румен Радев. „Президентът дължи отговор: Какви са контактите му с Христо Иванов? С Маджо? С Васил Божков? За да не перефразираме прословутата реплика от преди години „Маджо вика Румен” в „Маджо вика Румен Радев”, заключи Валери Симеонов. 

Източник: FrogNews