Начало FrogNews Борисов: Мафията иска да ни свали /видео/
0

Борисов: Мафията иска да ни свали /видео/

0

”Затова ги дразним, защото нямат какво да покажат. Ако имаше подготвени хора, с удоволствие бих им оставил да управляват. Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас, намериха си и лидер.

При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще. Хората казват: Не ни предавайте и не ни оставяйте на тези. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Петърч, от която предава на живо във фейсбук профила си.

Той проверява заедно с вицепремиера Томислав Дончев нов център за възстановяване на деца, който е от семеен тип. В него има условия за спорт и плувен басейн.

Той информира, че скоро част от магистрала “Европа” ще бъде отворена. След това обеща да ремонтира и околните пътища.

“Това толкова ги дразни другите – че няма какво да покажат, а ние строим и работим. Не говорим в бъдеще, а в настояще време и само показваме. Затова искат оставка, но няма да има, защото не виждат кой е по-способен. Ако имаха способни хора, с удоволствие щях да им отставя да управляват. Но идват тежки времена и не можем да оставим държавата при тази световна криза на който и да е”, каза Борисов.

Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целия хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач. Това ми дава основание да считам, че не трябва да им се дава оставка. Хиляди хора на ден ми пишат и ме молят да не ги оставяме, защото виждат какво идва и колко са злобни и арогантни. Хората ги е страх”, завърши той.

iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fboyko.borissov.7%2Fvideos%2F2870073726554012%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”>

Източник: FrogNews