Начало FrogNews Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение за това, че съм дал декларация в САЩ за единство между Пеевски и Гешев
0

Бойко Атанасов: Предложен съм за уволнение за това, че съм дал декларация в САЩ за единство между Пеевски и Гешев

0

Предложен съм за уволнение, за това, че съм предал декларация в САЩ, че има единство между Пеевски и Гешев. Затова няма борба с корупцията. Три ВНС да направят, хората са много важни. Това каза следовател Бойко Атанасов по ТВ 7/8.

Ръководството на прокуратурата не е политическа партия. Не бях на тази масовка / бел. ред. за прокурорското съвещание/. Бяха 100 човека от цялата страна. Това не бе дебат. Бяха извикани едни хора, за да им се покаже на крак какво е становището на прокуратурата. Трябваше да има мнения и дебат. Видях страх и безумна истерия за това, което са постигнали в обществото.

Чух един от членовете на ВСС, че го е страх от лустрацията и реподбора. Народът определя какъв е пътя на държавата. Очевидно е, че отдавна вървим към диктатура. Събуждането на хората показва, че нещата са много дълбоки. Ние не може да вървим към този недемократичен път. Прокуратурата може да извива ръцете на политици и протестиращи. Във ВСС виждаме зависимост.

Виждаме главен прокурор, който правеше сбирки с Черепа и премиера. Имаме ли мафия, питат хората. Тези хора на сбирката трябва да питаме. Корупцията не е на „Женския пазар“. Тя е във властта. Кой да я разследва тази корупция, след като виждаме тези хора заедно. Дебат за моралните качества на прокурорите не е отворен. Прокуратурата не е реформирана.

Източник: FrogNews