Начало FrogNews ”БОЕЦ”: В съда няма всесени доказателства срещу Иван Кънчев
0

”БОЕЦ”: В съда няма всесени доказателства срещу Иван Кънчев

0

Часове наред непримирими граждани и БОЕЦ чакаме пред СРС съдът да се произнесе по мярката за неотклонение на Иван Кънчев – Глиги.

Дотук стана ясно, че в съда няма всесени нито доказателства за извършено каквото и да и, няма дори прокурорска преписка!

Не е показано полицейското разпореждане, което Глиги уж е нарушил, няма свидетелства, дори твърдения от страна на полицията няма.

Нищо! Две големи, кръгли нули…

Още в 15 часа съдът е разпоредил да се донесе преписката, но прокурорът по делото бил зает , та и досега преписка няма! Въпреки това, прокуратурата настоява Глиги да бъде задържан с аргумента, че ….им изтекло работното време?!

Съдът се опъна и настоя преписка да бъде представена веднага, както е по Закон.
В случай, че не сте разбрали, това дело е емблематично за начина, по който прокуратурата се опитва да се постави наравно със съда.

Припомняме, че по сега действащата конституция, прокуратурата е равна на адвокатурата, а съдът е арбитър в спора между тях.

Това е традиционното европейско право!

Онова, което ни пробутват с нескопосаните упражнения по “пишем “конституция” и бягаме” е опит да се узакони всевластието на главния прокурор и прокурорския произвол по принцип.

Facebook, гражданско сдружение “БОЕЦ”

Източник: FrogNews