Начало FrogNews Арман Бабикян: Друг от управлението за премиер няма да е нищо друго, освен пионка на Борисов
0

Арман Бабикян: Друг от управлението за премиер няма да е нищо друго, освен пионка на Борисов

0

Този човек, който временно е министър-председател, 11 години ни убеждаваше, че той е всичко, а ако бъде предложен друг премиер от управляващите, то той ще е ”пионка” на Борисов. Това каза пиар експертът Арман Бабикян .

Протестът срещу правителството и главния прокурор е изцяло граждански. Не сме дали микрофона на нито един политически лидер, това каза още Арман Бабикян, участник от Отровното трио пред БНТ.

„На протеста идват зелени, червени, розови, крайно десни, широки десни. Когато става въпрос за десетки хиляди няма как да правиш фейсконтрол“, каза той и коментира, че „на хората им е все едно дали ще ги крадат през левия или през десния джоб“.

Бабикян подчерта, че радикализацията на протеста е защото властта отказва да чуе протестиращите. „Ще продължим да създаваме трудности“, заяви той.

“Атаката по палатковите лагери, която беше разпоредена е нещо, което не се е случвало от 30 години в България – нито при Луканов, нито при Виденов, отбеляза той. “Аз лично си го обяснявам с глупост, обаче хората не си го обясняват с това, а с нежелание да бъде сдадена властта и стискане на кокала до последно. Така си го обясняват хората. Лично аз с глупост си го обяснявам”, добави Бабикян.

Източник: FrogNews