Начало FrogNews Анна Заркова: Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца
0

Анна Заркова: Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца

0

Какъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ за живота ни с години напред. В този ден стотина случайници – изпълзяли като охлюви до върха на държавната власт – се събират в Парламента, за да си покажат рогцата. За да се подиграват с Конституцията на България.
Защо им е да го правят?

За да покажат на света, че ние, които сме ги пуснали във властта, докато сме зяпали в турските сериали, не само сме прости, ами сме по-прости от тях. И че сме по-страхливи и по-мекотели, и по-гузни, и не по-малко лакоми и мързеливи, и оцапани от тях, накратко – че ние сме стадо, а те са овчарите, които имат право да ни пасат, да вземат евросубсидии за ливадите, да ни натирват където си щат, да ни стрижат и доят.

Те искат да покажат, също така, на малцината честни, умни и образовани народни представители, че са си сбъркали мястото – че Народното събрание не е място за отговорно законодателство, а е развъдник за плужеци на корупционна храна, в който не лапаш ли, а роптаеш срещу лапачката, ще те оплюят и удавят в кал.
А ето и най-важното, което искат те да сторят на 2 септември – да си гласуват 5 месеца време, в което да превърнат и идните избори в шменти-капели.
Те искат, но народът дава. Все още изборът е наш – той е личен и е сега – да бъдеш недоволен човек или доволна овца.

Журналистът Анна Заркова, Фейсбук

Какъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ за живота ни с години напред. В този ден стотина случайници -…

Публикувахте от Анна Заркова в Неделя, 30 август 2020 г.

Източник: FrogNews