Начало FrogNews Адв. Хаджигенов спешно по НеДжипка ТВ: Отивам на летището, донесоха пачките от Дубай
0

Адв. Хаджигенов спешно по НеДжипка ТВ: Отивам на летището, донесоха пачките от Дубай

0

Отивам на летището по две причини. Едната е, че донесоха пачките от Дубай в евро банкноти. Това каза в движение от НеДжипка ТВ адвокат Николай Хаджигенов. И той, подобно на премиера Бойко Борисов, започна да съобщава важните новини от автомобил.

Със сериозен тон Хаджигенов, който е един от лидерите на антиправителствения протест, съобщи че „столичната полиция е направила всичко възможно да убеди най-вече себе си, че агитките на протеста на 2-ри септември, са доведени лично от мен и Арман Бабикян“. След това описа схема, лансирана в жълтите медии, според която адвокатът „давал пачките на някакъв доброволец Иво, който в кървавата сряда е плащал посред бял ден на хората с бели фланелки“.

Хаджигенов предложи за 10-ти септември, четвъртък,  за когато е насрочено Второто Велико народно въстание, хората да се въоръжат от магазин  “Хиполенд” с водни пистолети, за да могат да противодействат на водното оръдие, което полицията изкара срещу мирно протестиращите хора в т. нар. „кървава вечер“. „Така ще можем на водното оръдие да отвърнем подобаващо“, обясни Хаджигенов в характерния си осмиващ службите стил.

Чрез „НеДжипкаТВ“ представителят на „Отровното трио“ намери още една форма, за да покаже абсурдните тези, с  които управляващи и жълти медии опитват да компрометират не само  хората на протеста, но и тяхната кауза за борба срещу корупцията и постигане на върховенство на закона. Вижте и самото видео:

НеДжипка ТВ
ИЗВЪНРЕДНО ВКЛЮЧВАНЕ!

Публикувахте от Николай Хаджигенов в Понеделник, 7 септември 2020 г.

Източник: FrogNews