Начало FrogNews Адв. Гунчева: Как и защо танте Меркел и мосю Макрон приемат Борисов за лидер!?
0

Адв. Гунчева: Как и защо танте Меркел и мосю Макрон приемат Борисов за лидер!?

0

Онуй днес се е фотнало от Словакия, на път към някакъв Стратегически форум на лидерски панел на незнам какво си. Явно Онуй много си вярва. И участва в какви ли не простотии, вместо да си подаде оставката и да ни отърве от жалкото си присъствие.

Изумявам се как не го е срам да се показва по света след всички компромати, които има за него и всички публикации от наши и чужди медии. Ама то глупав човек срам няма….

Въпросът отново е как и защо ЕС приема Борисов като лидер, стратегически партньор и политик, при положение, че той е лицето на корупцията не само в България, но и на цяла Европа! Как тези, които се кълнат в борбата с корупцията и спазването на гражданските права, сядат на една и съща маса с човек, за когото корупцията е начин на живот от десетилетия, а народът му според него е от тулупи и негодници, които не заслужават нищо.

Лидерският панел в ЕС нещо издиша…., че даже и се размирисва на корупция откъм Онуй….така, че, танте Меркел, мосю Макрон, опичайте си акъла, да не ви се опекат други части заради това, че защитавате един престъпник в ЕС, който не само краде, но и унищожава народа си!

Елена Гунчева

Източник: FrogNews