Начало Видео #ДЕНЯТ с В. Дремджиев Константин Бачийски „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, 298.6.2022

Константин Бачийски „ДЕНЯТ с В.Дремджиев“, 298.6.2022

0Константин Бачийски: както каза и премиера, решението за отзоваването на руските дипломати е на база доклади на съответните #служби, а не е взето еднолично. Христо Иванов потвърди, че още през май месец е коментиран този въпрос на #коалиционен съвет. Детайл на който трябва да обърнем внимание е,че има 70 руснаци, които са извършвали #нерегламентирани дейности. За половината има данни за действия, които са против интересите на България, а другите са по-скоро технически състав, чиято численост е намалена заради #реципрочността.
Според мен, реакцията на Корнелия #Нинова е прибързана и необмислена и по-скоро не е базирана на реални факти, а по-скоро насочена към избирателите на #БСП. #Хората трябва да разберат, че България е #суверенна държава и трябва да защитава националните си интереси, независимо коя сила е насреща!
Очаква се в средата на юли да дойдат представители на германските #митници и #Frontex на #Капитан Андреево, за да проверят качеството на контрол на границата. Камионите вече преминават за няколко часа, за разлика от преди, когато не можеха да минават с дни.
Ако премиерът #Петков се беше съгласил да даде 3.9 млрд. на #ИТН и Караджов, за да изчезват парите отново с чували, ако не се преследваха злоупотребите на #ГЕРБ, ако беше изпълнил изискванията на #ДПС в #енергетиката, то правителството може би щеше да бъде най-стабилното досега, но #Продължаваме Промяната каза, че няма да прави сделки с #мафията.
Позицията на #ПП е да се явява сама на #избори, но е готова да подпише #предизборно #споразумение с определени формации, ако те влязат в НС да работят заедно. –––
#ДЕНЯТ ще бъде все така независим, ако го подкрепите сега, тук: https://drji.eu/drm

Сподели: