Начало Предавания ✅ Честно казано с Люба Кулезич – Епизод 90 по Телевизия Евроком

✅ Честно казано с Люба Кулезич – Епизод 90 по Телевизия Евроком

0

https://www.youtube.com/watch?v=d0QpEp_xAnQ

„Пътят към Росенец 2“ – защо Община Бургас абдикира от правото да стопанисва подстъпите към „Догансарай“ – анклавът по българското Черноморие, заради който въстанаха хиляди през изминалото лято. Говори опозиционният общински съветник Константин Бачийски, от когото започнаха скандалните разкрития за резиденцията и продължиха с прочутия десант срещу гардове на НСО. Под „COVID-маската на новия бюджет“! Какво целят харчовете на правителството за догодина в изобилието на социални подаяния и в недостига на икономически импулс. Положението е противопандемичен, предизборен или… „след мен и потоп“? По темата гостува икономистът Кирил Петков, а по скайп с включва колегата му Евгений Кънев. Охранителната фирма „Делта гард“ със заплашителен иск срещу адвокат Минчо Спасов, който дръзна да свърже гардове на фирмата с акциите по възхвала на Иван Гешев. Каква е целта на предстоящия съдебен процес? И още: проработи ли сигналът срещу главния прокурор, че е нарушил закона с оповестяването на СРС-та с президента? Кой роди COVID и кой ще го погребе? Серия от теории вече описват чудовищните интереси около дебата за борбата с може би най-популярния вирус в историята. За тайните сделки, за контрола върху целия процес… журналистът Огнян Стефанов разяснява най-известните теории на конспирацията, които коронакризата възроди. ➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Честно казано“: https://tinyurl.com/CK-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели! 🔸 „Честно казано“ с Люба Кулезич във Facebook: https://tinyurl.com/CK-facebook
➡️ Още „Честно казано“: https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/7740
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/ #ЕВРОКОМ #ЧестноКазано #ЛюбаКулезич Източник: Честно казано (YouTube)